Tuesday, August 25, 2009

Pas Menang Di Permatang Pasir, Majoriti menurun tp buat Najib berputih mata



Tahniah PAS, kemenangan di Permatang Pasir akan diberikan pd pihak yang benar...

Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) mengumumkan, calon PAS Mohd Salleh Man mendapat 9,618 undi, meninggalkan calon BN Rohaizat Othman dengan 5,067 undi.
Majoriti yang diraih Salleh 4,551, kurang 882.

Tak besar tp cukup untuk membuat Najib berputih mata...kesian. Jadi sekarang dah PAS:BN = 6:1....

Monday, July 20, 2009

Keganasan Anjing Kerajaan (BN)

Sini aku nak show something to all rakyat Malaysia


Tuesday, July 14, 2009

PAS Menang di Manek Urai...sekarang sudah 4:1

Pas menang di Manek Urai. Tidak dapat dinafikan, walaupun menang kecil lebihan undi 65 tp ia tetap menang. Tahniah saya ucapkan pd jentera kerja PAS dari seluruh Malaysia. Ini adalah kejayaan dan kemenangan Islam, Takbir!!!


KEPUTUSAN RASMI PILIHAN RAYA KECIL N41 MANEK URAI

UNDI PAS

5348

UNDI UMNO

5283

MAJORITI

65

JUMLAH UNDI ROSAK

92

JUMLAH KELUAR MENGUNDI

10 722 (87.22%)

JUMLAH SALURAN MENANG

14 DARIPADA 27

JUMLAH UPU MENANG

4 DARIPADA 9

Friday, June 19, 2009

Blog dan Web Haram


Sini gua nak kongsi skit pasal blog2 yang diharamkan. Ia telah diharamkan oleh kerajaan dari tatapan umum. Tp ada setengahnya boleh lak nak bukak...

So gua bagi list blog2 dan laman2 web yang diharamkan..tp sory ya...gua bagi list dalam bentuk x split supaya korang susah skit nak access...hehe

Antara laman web yang diharamkan ialah:
ghairah-betul.blogspot.comwww.videokita.net/home.phpmelayu3gp.videosof.uspapajahat.myhardman.comasian.pornparks.com/terlampauvcd/skodengasianseks.blogspot.compejuanglelakimelayu.blogspot.comskodengawek.blogspot.com (transferred to skodengkrewz.blogspot.com, also banned)stim-video.blogspot.com,groups.yahoo.com/groupmalaysian_swinger_clubarkibsabul.wordpress.comsabul2u.wordpress.comwww.sabul.wordpress.comwww.sabul2u.blogspot.comwww.myselfdotcom.blogspot.commelayuseks.nudepal.comwww.melayuseks.tkmalaysia3gp.blogspot.com3gp.penzpro.com3gpmalaysia.blogspot.comzarina-an-julie.blogspot.comwww.sabul-skodeng.blogspot.comcelebrityxpose.blogspot.comibu-bugil.blogspot.comperempuan-melayu-bogel.blogspot.comwww.otakblue.come-3gp.blogspot.com3gpplanet.blogspot.combestmelayuboleh.blogspot.comvideomelayuonline.ning.comhoneydigger.blogspot.combilikmandi.ning.comsyafeera.blogspot.comsyurga-islam.blogspot.comwww.3gpsyok.com3gpmelayuboleh.comkatakz.blogspot.commy3gpp.blogspot.comskandalmelayu.blogspot.com


Tp dalam byk2 yang diharamkan ni xde lah blog2 @web politik. Yang diharamkan ni semuanya blog dan web berunsur lucah dan menghina islam...kalu x gua punya blog pun kene bann...
Ini lah masalah kita..kalu nk berbloging tu agak laa beb...
nanti gua tarup lak blog puak UMNO yang gua nk bann...hehee

Saturday, May 30, 2009

Kempen Pilihanraya N12 Penanti aman tanpa UMNO

Masa penamaan calon pilihanraya N12 Penanti pada 23hb Mei, tenang dan aman. Aku pun pelik gak. Nape ia aman. oohhh...sebabnya UMNO tak bertanding. Patut laa. Proses pilihanraya Penanti tenang dan aman sebab kaum (BN) yang pencetus jadi huru-hara dan tidak demokrasi tiada. Betul lah kata Mahfuz Omar, SPR sepatut tidak membenarkan UMNO bertanding masa akan datang. Tu pun ada gak yang nak mengacau. Difahamkan ada yang dok ceramah lak Si pengecut neh (UMNO). Memang patut buat report polis sb depa ni dok ngacau org. Macam 'baling batu sorokan tangan. Tp aku tak leh nk salahkan UMNO sb dorang dah ketagih nk buat kacau....kacau betulah.


= ?









Aku rasa patutnya UMNO letak jer calon neh (pic atas)....baru gempak beb...

Untuk imformasi

Aku harap kita beramai-ramai turun mengundi di N12 Penanti pada 31hb Mei...Undi lah PKR...


Wednesday, May 13, 2009

Nizar Menteri Besar Perak yang sah, Si Hitam berputih mata



Baru2 ini mahkamah tinggi kuala lumpur memutuskan Nizar adalah MB perak yang sah. Bukannya si hitam tu. aku kalu sebut pasal si hitam ni, aduh, bengang rasanya. Aku rasa dia ni yang giler kuasa. Tak pasal2 kata dia adalah MB perak. Kan malu tu. Masalahnya sekarang ni si hitam tu dah nk merayu lak kt mahkamah rayuan. Langkahnya itu menyebabkan tertangguh lah lagi proses kepimpinan
Perak. so, siapa lak yang mengucar-kacir negeri perak ni. tepuk dada tanya si hitam tu.

Aku rasa sebenarnya si hitam ni gelujuh. kalu dia buat undi tidak percaya ari tu kan senang skit. takde la rakyat dan kerajaan perak tunggang terbalik.

Dalam keadaan kucar kacir ni ada lak orang nk ambik kesempatan menaikan minyak. aku pelik gak. minyak tgh turun rakyat kene bayar minyak mahal...naib baik aku naik basikal jer. kalu tak mampus aku. ni la kerajaan BN. dalam kalut2 dia naikan minyak. apa yang aku nk katakan adalah BN NI MEMANG BODOH.

Friday, May 8, 2009

Transformasi Sebenarnya seorang artis bernama TOMOK



Sini aku nak cerita sikit pasal seorang artis kita yang bernama Tomok atau nama sebenarnya Shah Indrawan yang mana memenangi OIAM 3. Aku ingin mengucapkan tahniah padanya. Aku rasa mamat ni memang hebat. Tak dapat aku nafikan.

Dulu masa mula2 dia nyanyi dgn Newboyz, aku rasa nk termuntah. Aku fikir ada gak org camni nk nyanyi. Aku fikir lagi, ada ker org nk dgr. Tgk pada lagu2 dia dgn penampilan tu, minah2 kilang jer yg nk dgr. Tomok dgn suara sengau2 basah...ish. Benci betul aku. Aku pun pernah tgk dia nyanyi live...aduh teruk beb. Cuba korang bayangkan video you tube kt bawah ni...


Aku tgk video MTV ni...memang2 minah kilang jer yg sanggup tgk.

Tp sekarang korang tgk masa dia kt OIAM. Aku rasa dia terlalu hebat. Ini yang dikatakan transformasi artis yang jarang kita jumpa. Masa aku tgk Tomok nyanyi lagu Rindu Terhenti...puhh la wei..hebat beb...berdiri roma gua. Tp sekali tgk cam artis barat George Micheal. Control suara best giler. Gaya dan capture dia sedap mata aku tgk. Aku rasa lagu tu pun susah nk nyanyi. Range of chord dia very wide.

Ni dia transformasi Tomok kepada Shah Indrawan dan dia memang membuktikan sesuatu pd kita..bahawa dia seorang artis yang hebat...aku bangga artis yang camni beb. Aku harap artis2 lain pun camni. Tahniah Tomok...wacaya lu.

Friday, April 17, 2009

Khairy Jamaluddin pengor



Gua petik YouTube ni sb dia ada message tersendiri yg mana mengambarkan kebodohan KJ semasa Debat - Khairy Jamaluddin VS Husam Musa tentang transformasi...

Gua ingat camni Ketua Pemuda Be eNd..mak aiii...blh hancur Malaysia. Sekali tgk cam mat rempit gua punya previuos post...tp memang patut tak jd menteri. kalu korang nk tgk full siri debat tu korang layari http://www.youtube.com/user/Kampungboy007

Ni satu lagi gua nk tunjuk korang...

Lawak di parlimen



Cuba korang tgk sidang parlimen neh.....ahhaaahhhh...lawak giler la aku rasa...ni dia parlimen di Malaysia..bumi tercinta. Tp aku suka giler ngan YB Pokok Sena, selambe dia...tu idola gua...

Thursday, April 16, 2009

Makhluk pelik

Sini aku nak kongsi ngan korang makhluk pelik kt muka bumi malaysia...artis2 dikira pelik... aku pelik gak ada artis2 ni yang patutnya di band terus dr muncul di media malaysia... apa kejadah artis ni... mari2 cuba tgk



Dee dgn keadaan pakaian macam orang giler...macam pondan hodoh...aduh sakit mata aku...dah tu katanya kalau kene laknat dh lama kene laknat...takpe dah x lama dh tu agaknya.



ni pulak rosnah...cuba tgk apa yang dia ckp....pun dh giler gaknya...korang blh laa nilai sendiri...tp jgn tgk byk kali nanti lain lak jdnya...



makhluk ni pun aku pelik gak...macam bagus...semua org buat dia nk buat...tp hamprreeehhh...aku rasa korang patut bawak dia jumpa doctor psychiatrik laa...



ade ker org nk bwk mulut pasal makhluk ni...hairan aku...ade ker eik...aku rasa dia mimpi laa...atau blh dikatakan dia dh grandious...

kalu korang nk review blog makhluk ni pls kindly click here

Rempit



neh aku nk tunjuk kt korang...kt terengganu. kegilaan mat rempit n minah rempit...giler jer aku blh kata. bodoh apa lagi.

aku nk tujukan pada2 mat rempit...korang memang giler. huhuu
kalu mampus lagi bagus...tu laa kecik2 x nk pulak mampus besar2 ni nk rempit lak...apa kejadah budak2 rempit...

satu jer aku nk kata...menjak dua menjak kerajaan bEEnd menerajui terengganu ni...ni yang jadi.
aku nk tunjuk satu lagi apa yg rempit buat


ha tu dia...

pastu...


huhu...dah mampus dh...


dapat aku simpulkan REMPIT=bEE EnD

Welcome to my EVIL INSIDE blog....


this blog still under construction...

 
Home | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Created By Herro | Inspiring By Busy Bee Woo Themes