Friday, June 19, 2009

Blog dan Web Haram


Sini gua nak kongsi skit pasal blog2 yang diharamkan. Ia telah diharamkan oleh kerajaan dari tatapan umum. Tp ada setengahnya boleh lak nak bukak...

So gua bagi list blog2 dan laman2 web yang diharamkan..tp sory ya...gua bagi list dalam bentuk x split supaya korang susah skit nak access...hehe

Antara laman web yang diharamkan ialah:
ghairah-betul.blogspot.comwww.videokita.net/home.phpmelayu3gp.videosof.uspapajahat.myhardman.comasian.pornparks.com/terlampauvcd/skodengasianseks.blogspot.compejuanglelakimelayu.blogspot.comskodengawek.blogspot.com (transferred to skodengkrewz.blogspot.com, also banned)stim-video.blogspot.com,groups.yahoo.com/groupmalaysian_swinger_clubarkibsabul.wordpress.comsabul2u.wordpress.comwww.sabul.wordpress.comwww.sabul2u.blogspot.comwww.myselfdotcom.blogspot.commelayuseks.nudepal.comwww.melayuseks.tkmalaysia3gp.blogspot.com3gp.penzpro.com3gpmalaysia.blogspot.comzarina-an-julie.blogspot.comwww.sabul-skodeng.blogspot.comcelebrityxpose.blogspot.comibu-bugil.blogspot.comperempuan-melayu-bogel.blogspot.comwww.otakblue.come-3gp.blogspot.com3gpplanet.blogspot.combestmelayuboleh.blogspot.comvideomelayuonline.ning.comhoneydigger.blogspot.combilikmandi.ning.comsyafeera.blogspot.comsyurga-islam.blogspot.comwww.3gpsyok.com3gpmelayuboleh.comkatakz.blogspot.commy3gpp.blogspot.comskandalmelayu.blogspot.com


Tp dalam byk2 yang diharamkan ni xde lah blog2 @web politik. Yang diharamkan ni semuanya blog dan web berunsur lucah dan menghina islam...kalu x gua punya blog pun kene bann...
Ini lah masalah kita..kalu nk berbloging tu agak laa beb...
nanti gua tarup lak blog puak UMNO yang gua nk bann...hehee

 
Home | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Created By Herro | Inspiring By Busy Bee Woo Themes